Ünlü Komedyen 2019 OSCAR Ödüllerini Sunacak

Ünlü Komedyen Kevin Hart 2019 OSCAR Ödüllerini Sunacak.

2018 yılının son haftalarını yaşarken, önümüzdeki Şubat ayı 2019 OSCAR yani Görsel Sanat ve Bilimler Akademi Ödülleri’nde  bu sene çıkmış onur filmleri yer alacak. Şu anda Kevin Hart’ın 2019’da 91’incisi gerçekleşecek olan Akademi Ödüllerini sunacağı kesinleşti! Kevin Hart bu konuyla alakalı kendisi resmi bir açıklamada bulundu.

“Yıllarca bana Oscar’ı sunup sunmayacağım soruldu ve benim cevabım hep aynıydı. Bir komedyen olan bendeniz için hayatımın fırsatı olacağını ve olması gerektiği zaman olacağını söyledim. O günün geldiğini ve sonunda Oscar’ın sunucusu olacağımı söylemekten mutluluk duyuyorum. Aklım başımdan alındı çünkü uzun zamandır bu benim hayatımdaki yapmayı hedeflediklerimden bir tanesiydi.  Sahneyi süsleyebilecek bir ev sahibi sunucu olmak inanılmaz. Şu anda annemin ağzının kulaklarına vardığını biliyorum. Beni seven ve beni takip eden tüm aileme, dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu senenin Oscar ödüllerini özel kılacağıma söz veriyorum. Bana bu fırsatı veren @TheAcademy’e şükranlarımı sunuyorum. Şimdi kutlama zamanı!’’

Kevin Hart’ın 91. Akademi Ödüllerini sunacağına dair dedikodular ortalıkta dönüyordu ancak Kevin Hart Instagram hesabında yaptığı açıklamayla bunun kesinleştiğini bizlere gösterdi. 2016 yılında Chris Rock, 2017 ve 2018 yılında Jimmy Kimmel  tarafından sunulan Akademi Ödüllerinin sunuculuğunu 2019 yılında Kevin Hart devralıyor.

https://www.instagram.com/p/Bq_Ig_EFiOx/?utm_source=ig_embed