2016 Kış Sezonu Animelerinden Umut Vaat Eden 8 Yeni Anime

2016 anime sezonu açıldı ve bir çok program kendi yolunu çizdi. Eğer izlenecekler listenize yeni programlardan bazılarını eklemek isterseniz, bu liste tam size göre.

Bu sezon bazı anime programları geri döndü ama onlar bu listede yer almıyor. İşte IGN’in hazırladığı bu sezonun umut vaat eden 8 yeni animesi.

Erased

erased1

Kahraman Satoru’nun geçmişe dönme gücü vardır ve bu gücü, yanlışlıkları düzeltmek, trajedileri önlemek ve çocukluğundan hatırladığı bir cinayeti araştırmak için kullanır. Çocuk istismarı dehşetini incelikle işlediği için, içten ve etkileyici olan hikaye cinayetle de birleşince, izlenmesi gerekenler listesine giriyor.

Dimension W

dimension w

Benzin artık geçmişte kalmıştır ve insanlar gizemli bir boyut olan Dimension W’dan gelen bobinlerle enerji ihtiyacını karşılamaktadır.Yasa dışı bobin satışlarına savaş açan Kyoma ve süper gelişmiş robot Mira, farklılıklarına rağmen,  New Tesla’nın arkasındaki sırrı çözmek için  iş birliği yapmak zorunda kalırlar.

Grimgar of Fantasy and Ash

Grimgar of Fantasy and Ash

Hikayede, unutkan genç paralı askerlerin, altın için yabancı yaratıkları öldürüp hayatta kalmaya zorlanması anlatılıyor. Animenin en iyi tarafı ise;  Grimgar, grubun karmaşasını ve içinde bulundukları tuhaf durumdan duydukları endişeyi zekice ön plana çıkarmış, bu da aynı tür diğer animelerde olmayan bir gerçeklik sağlamış.

Haruchika: Haruta and Chika Blossom

Haruchika Haruta and Chika Blossom

Haruchika müzik şöleni gibi bir şovla başlıyor ve samimi bir okul çağı dedektiflik hikayesine dönüyor. Dram ve komedinin çok iyi bir şekilde dengelendiği anime bu kış izlenmeye değer olanlar arasında.

Myriad Colors Phantom World

Myriad Colors Phantom World

Animede işgüzar ruhlar insanlık alemine geçiş yapıyor. Animenin en güçlü yanı, karakterler. Karakterler kendi dünyalarına girip birbirleriyle ilişkilerinin gelişmesini görüyorlar ve bu da onlara derinlik kazandırıyor.

Prince of Stride: Alternative

Prince of Stride Alternative

Animenin muhteşem berrak renkleri ve şık sunumu görsel bir şölen oluşturuyor.

Takım arkadaşı olmak, sponsor bulmak ve iyi bir takım olmak için verilen mücadelenin en iyi şekilde anlatıldığı animelerden biri.

Showa Genroku Rakugo Shinju

Showa Genroku Rakugo Shinju

Japon tarihine ve kültürüne ışık tutan animenin hikayesinde, Kikuhiko ve Hatsutaro adındaki komedi öykü anlatıcılarının Japonya’daki Showa Era’da isimlerini duyurmak için verdikleri mücadele anlatılıyor. Eğer izlemek için tamamen eşsiz ve büyüleyici bir şey arıyorsanız, her dakikasından etkileneceğiniz bu animeyi kaçırmayın.

Sekko Boys

Sekko Boys Kış Sezonu Animeleri

Miki Ishimoto, heykel çizimlerinde başarılı bir sanat okulu mezunudur. Bir değişiklik yapmak isterken iş bulur ve yeni idol gruplardan biri olan Sekko Boys’un menajerliğini yapmaya başlar. Seslendirmelerin çok başarılı olduğu ve komedinin hakim olduğu anime biraz acayip olsa da sezon içindeki onca ciddi anime arasında eğlenmek için iyi bir seçim.