2019 Yılına Filmlerle Veda Etmeye Ne Dersiniz?

Artık yılın ‘O’ zamanına geldik. Yani 2019 yılında çıkmış filmlerle eski yıla veda etme zamanı. Birçok başarılı video editörünün videoları internette dolanıyor ama Sleepy Skunk’ın ‘mashup video‘su daha çok ilgimizi çekti. Çünkü on yıldan fazla süredir bu tarz videolar üretmekte.

Aşağıdaki video iyisiyle kötüsüyle geride bıraktığımız yılda çıkan iyi ve kötü filmlerden kesitler var. Bizce bir sinefil için eski yıla veda etmede en güzel yöntem bu video ve bunun yanında videodaki müzik seçimi de gayet güzel olmuş. Jaon Jett ve The Blackhearts’ın seslendirdiği ‘ Bad Reputation ’, Luciano Pavarotti’nin seslendirdiği ‘ Nessun Dorma ’ ve The National tarafından seslendirilen ‘ About Today ( Warrior Version )’.

Videoyu seyrederken bu sene sinema salonlarında izleyicilerle buluşmuş harikalar filmleri tek tek hatırlıyoruz. Bu  işinize yarayabilir; 2019 yılında izlediğiniz en güzel filmlerin listesini yaparken unuttuklarınız varsa veya izlemedikleriniz varsa buradan görüp ekleyebilirsiniz. Eğer siz de özel listenizi yapmaya başladıysanız bu videoya mutlaka bir göz atmanızı isteriz. 2019 yılı biraz hızlı geçen bir yıl oldu ve haliyle çoğu film aklımızdan uçup gitti. Bu tarz videolar sayesinde bir kez daha bu yılın ne kadar hızlı geçtiğini anlıyoruz.

Lütfen videoyu izledikten sonra sizin sevdiğiniz ve eklemek istediğiniz filmleri yorum olarak yazın. Bakalım bizim takipçilerin listeleri ne kadar zengin.