2016 Süper Kahraman Filmleri Yılı Olacak

2016 süper kahraman filmleri yılı olacak. Çizgi romanlardan uyarlanan filmler tüm dünyada fanların ilgisini çekiyor. Batman ya da Superman, Iron Man ya da Captain America, DC ya da Marvel? Her bir hayran için bir süper kahraman var ve 2016 yılı bu konuda dolu dolu geçecek.

İşte, bu çizgi roman uyarlamaları içinden heyecanla beklenenlerden bazıları:

5. Deadpool

deadpool teddybear

Deadpool‘un 2009 yılındaki Wolverine filminde görünmesi, çizgi roman fanları arasında Deadpool’un solo filminin yapılacağına dair genel bir inanış oluşturdu. Wade Wilson’ın sorunlu geçmişine rağmen, Deadpool filminde, başrolde yine Ryan Reynolds‘u göreceğiz. Ama üzülmeyin, Wolverine filmindeki rolünün kötü yazılmış olmasına rağmen Reynolds filmde gayet iyi bir iş çıkarmıştı.

Deadpool 12 Şubat 2016’da gösterimde olacak.

4. Suicide Squad

suicide squad

Suicide Squad ,kahramanlar yerine kötü karakterlerden oluşan bir takımla yeni nesil çizgi roman filmlerini temsil ediyor. Her ne kadar  Deadshot (Will Smith) ve Harley Quinn (Margot Robbie) gibi karakterlerin gelecek solo Batman filmlerinde olup olmayacağı kesinlik kazanmamış olsa da film, Batman’le bağlantılı olarak kurgulandı.

Jared Leto, Joker rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Eğer film başarılı olursa şüphesiz devam filmleri de olacaktır.

Suicide Squad 5 Ağustos 2016’da sinemalarda olacak.

3. X-Men: Apocalypse

X-Men Apocalypse 2016 Süper Kahraman Filmleri

X-Men: Apocalypse, 15 yıllık X-Men filmlerinin son halkası. İlk X-Men filmi  2000 yılında yayınlanmıştı.

Son birkaç X-Men filmlerinin senaryoları gayet iyi yazılmıştı ve aksiyon doluydu. Bu yüzden haklı olarak son X-Men projesi dikkatleri üzerine çekti ve filmin birçok spekülasyonu yapıldı.

Fanların filmden beklentisi oldukça yüksek.

Film 27 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluşacak.

2. Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman Dawn of Justice

Şu an internet trafiğine 2 süper kahraman filmi hükmediyor ve bunlardan ilki de Batman v Superman: Dawn of Justice. DC fanları haklı olarak gelecek olan filmi hararetli bir şekilde tartışıyorlar. Merakla beklenen filmde, Kara Şövalye ve Çelik Adam arasındaki hesaplaşma, görsel bir başyapıt olacak!

Henry Cavill’i Superman, Ben Affleck’i Batman olarak izleyeceğimiz film inanılmaz bir şekilde biçimlendi. Bu süper kahramanların kavgası, Justice League’in kökenini açıklamak için bir araç olacak ve böylece Warner Bros. çizgi roman uyarlamalarını 2016’ dan ileriye taşıyacak.

Batman V Superman 25 Mart 2016’da gösterime girecek

 1. Captain America: Civil War

2016 Süper Kahraman Filmleri

Sıra geldi internet trafiğinde hüküm süren ikinci filme; Captain America: Civil War. Filmde Iron Man’in takımı isyancı Captain America ve müttefikleriyle karşı karşıya geliyor. Civil War internette bir çok tartışmaya konu oldu, hangi tarafın kazanacağı ancak sisler dağıldıktan sonra belli olacak. Captain America (Chris Evans) ve  Iron Man (Robert Downey Jr.) fanların en sevdiği karakterlerde ön sıralardalar, dolayısıyla onların arasındaki çatışmanın, hayranlar arasında öfkeli tartışmalar yaratması da gayet doğal.

Captain America: Civil War 6 Mayıs 2016’da gösterimde olacak.

2016 Süper Kahraman Filmleri ile dolu geçeceğe benziyor. Sizin merakla beklediğiniz hangisi?