2021 Süper Kahraman Filmleri Listesi- Kötüden İyiye Doğru

2021 Süper Kahraman filmleri açısından oldukça dolu bir yıldı denebilir. Pandeminin ilk yılki büyük etkisinin ardından 2021 yılında sinema salonlarda birçok yeni süper kahraman filmi gördük. Marvel ve DC’nin dev yapımları bu yıl da büyük bir yarış içerisindeydi. 

2021 Yılında Vizyona Giren En İyi Süper Kahraman Filmleri

Corona virüs ile zor bir dönemden geçen film endüstrisi büyük bir kapanmanın ardından 2021 yılına bomba gibi girdi. Pandemi henüz bitmedi ancak yasakların gevşetilmesiyle sinema salonlarında büyük hareketlilik yaşandı. Yıl boyunca vizyona birçok yeni süper kahraman filmi girdi. 

DC, Justice League’in Zack Snyder versiyonu ile Suicide Squad’ın yeniden çevrimini izleyicilere sunarken Marvel, Faz 4’ün başlangıcını yaptı. Marvel’in önümüzdeki yıllarda işleyeceği konu net olarak çoklu evrenler olacak. Bu yıl vizyona giren bütün marvel filmlerinde bunun alt yapısının hazırlandığını gördük. Yıl biterken sinema sektörüne damga vuran bir de rekor gördük. Spider Man: No Way Home, COVID önlemlerine rağmen gişede müthiş bir başarı elde etti. İlk üç günde elde ettiği yaklaşık 600 milyon dolarlık hasılat ile gelmiş geçmiş en iyi ikinci hasılatı elde etmeyi başardı. Hiç şüphesiz bu başarı sinema sektöründe bazı şeylerin yoluna girdiğinin de en büyük kanıtı. 

Bizler de bu listede 2021 yılında yayınlanan süper kahraman filmlerini kötüden iyiye doğru sıraladık. Buradaki sıralama Screenrant sitesinin editörlerinin kendi görüşleri doğrultusunda oluşturulmuştur. Listede toplam 8 adet film yer alıyor ve sıralama kötüden en iyiye doğru yapılmıştır. 

8- Thunder Force

7 – Venom: Let There Be Carnage

6 – Zack Snyder’s Justice League 

5 – Eternals

4 – Black Widow

3 – Shang-Chi & The Legend of the Ten Rings

2 – Spider Man: No Way Home

1 – The Suicide Squad

Siz liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce puanlama adil olmuş mu?