2018 Sonbaharında Hangi Yabancı Dizi ve Belgeseller Bizi Bekliyor?

Sonbahar neredeyse gelmek üzere. Pek çok dizinin sezon başlangıcı olarak sonbaharı belirlemesinden dolayı yabancı dizi severler bu mevsimin gelişine genelde sevinirler. Peki hangi yeni yabancı diziler, hangi platformlarda ortaya çıkacak ve hangileri kaldığı yerden devam edecek?


2018 Sonbaharında Yabancı Dizi ve Belgeseller

Daniel Sloss: Live Shows – Part 1 (Netflix) Aslında bu yabancı bir dizi değil. Netflix’te yayınlanacak olan bir komedi şovu. Daniel Sloss insanların karanlık bulduğu konularından bile komik şeyler çıkartıp bazende çok kişisel konulara dalarak insanları güldürüyor.

American Horror Story: Apocalypse (FX) FX’in sevilen korku dizisi American Horror Story 8. sezonu ile ekranlara dönüş yapacak. Bu yeni sezonda “Murder House” ve “Coven” sezonları bir araya gelip kalan yerden devam edecek.

Ä°lgili resim

The Oslo Diaries (HBO) 1922 yılındaki İsrail ile Filistin arasındaki gizli görüşmeleri anlatan bir belgesel.

BoJack Horseman (Netlfix) En sevdiğimiz antropomorfik ve alkolik dostumuz 5. sezonda daha fazla şaka ve komediyle birlikte geri dönüyor.

Ejderhalar Prensi (Netflix) Sıra dışı bir keşif sonrası iki prens ve bir elf suikatçının savaş halindeki ülkelerine barış getirmek için çıktıkları serüven.

Forever (Amazon) Yeni komedi dizisi. Bir kayak gezisiyle birlikte tüm rutinlerini bozmaya karar veren evli bir çiftin hikayesi. İkili bu kayak tatili ile kendilerini tamamen farklı bir ortamda buluyor.

American Vandal (Netflix) İkinci sezon ile devam edecek olan dizi, bu sezon seçkin bir katolik okulunda işlenen suçlara odaklanacak.

2018 sonbahar dizileri

The Big Bang Theory (CBS) Sevilen komedi dizisi maalesef bu sezon final yapacak. 12. sezonun ilk bölümü 24 eylülde yayınlanacak.

Ingobernable (Netflix) Kocasına duyduğu güveni kaybeden ve idealist bir kadın olan Meksika Başkanının eşinin gerçeklere ulaşmak için verdiği gayret. İkinci sezon olarak devam edecek.

Dünyanın En Sıra Dışı Evleri (Netflix) Ödüllü bir mimar ile bir emlak meraklısı dünyadaki en sıradışı evleri gezmek için dünyayı dolaşıyor. İkinci sezon olarak devam edecek.

Warriors of Liberty City (Starz) Miami’de suç oranlarının yüksek olduğu bir mahallede geçenleri anlatan bir belgesel. Hip-hop ile ilgilenen Luther Cambell’in çocukları ve gençleri suçtan uzak tutmak için mahallede futbol kulubü kurmasını işliyor.

Young Sheldon (CBS) The Big Bang Theory’den tanıdığımız Sheldon Cooper‘ın çocukluğunu konu alan dizi yeni sezonu ile tekrar ekranlarda olacak.

Young Sheldon 2018 Sonbaharında Çıkacak Dizi
2018 Sonbaharında Çıkacak Dizi

Empire (Fox) Hip-Hop dünyasının önde gelenlerinden olan Lucius Lyon’un müzik şirketi işinde devam edişi ve ALS hastalığına yakalanması sonrası olanları gösteren sevilen dizi bu sonbahar yeni sezonla devam edecek.

Modern Family (ABC) Uzun zamandır devam eden bu komedinin bu sezon final yapacağı konuşuluyor.

Modern Family (ABC) ile ilgili görsel sonucu
2018 Sonbaharında Çıkacak Dizi : Modern Family

How to Get Away with Murder (ABC) ABC’nin en başarılı işlerinden bir tanesi olan dizi de devam edenler listesinde.

Family Guy (Fox) Hiç bitmesin diyeceğimiz türden bir yapım olan Family Guy, 17. sezon olarak karşımıza çıkacak. Sezonun ilk bölümü 30 Eylül’de yayınlanacak.

The Simpsons (Fox) Uzun süren komedi 30 Eylül’de yeni sezonuyla devam ediyor.