Bryan Singer’ın 2018 İçin Planlanan Yeni X-Men Filmi Montreal’de Çekilecek

2014 yılında X-Men: Days of Future Past gösterime girmeden aylar önce, Twentieth Century Fox, Marvel etiketli filmlerinin zaman planlamasını büyük bir heyecanla duyurmuştu. Bu duyuru 2016’da vizyona girecek devam filmi X-Men: Apocalypse‘yi, ilk film çekimlerine henüz başlanmamışken devam filmi olan Fantastic Four’u, Wolverine 3’ü, X-Force’un senaryosunu ve 2018 yazı için yapılması planlanan bir filmi kapsıyordu.

Bryan Singer'ın 2018 İçin Planlanan Yeni X-Men Filmi Montreal'de Çekilecek
Bryan Singer’ın 2018 İçin Planlanan Yeni X-Men Filmi Montreal’de Çekilecek

Geçtiğimiz seneden beri bu planlarda değişiklikler oldu. Örneğin araya 2016’da yayınlanacak olan Deadpool filmi girdi. X-Force filmi ve Fantastic Four filminin devamıyla ilgili herhangi bir gelişme de yaşanmadı. Gelecek olan filmler arasında yapım aşamasındaki New Mutants filmi de var. Ve gelen son bilgilere göre de 2018 için yeni bir X-Men filmi yapılıyor.

Söylentilere göre 2018 için planlanan 4. X-Men filminde James McAvoy ve Michael Fassbender de olacak fakat Nicholas Hoult’un filmde olup olmayacağına henüz net bir karar verilmedi. Yine Bryan Singer ve ekibinin, filmin çekimleri için 2016 yılının başlarında Montreal’e döneceği konuşulanlar arasında.