2018 Yılının En İyi Film Fragmanları

Fragmanlar bir film projesinin en önemli parçalarından biridir. 2-3 dakikalık zaman diliminde spoiler vermeden izleyiciyi etkilemeli ve akılda kalmalıdır. Fanzade ekibi olarak bu sene içinde çıkmış ya da çıkacak olan müziğinden kurgusuna en sevdiğimiz film fragmanlarını listeledik.

8. Papillon

Uluslararası en çok satanlar listesine girmiş olan hapishaneden kaçış temalı  “Papillon” ve “Banco” kitaplarından uyarlanan bir filmdir. Filmin başrolleri Charlie Hunnam ve Rami Malek.

Film ülkemizde vizyona 12 Ekimde girecek.


7. Mortal Engines

6 Dakika Savaşından yıllar sonra medeniyet çok büyük tehlikeler geçirmiştir. İnsanlar yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Büyük şehirler küçük kasabaları yağmalayarak ömürlerine devam etmektedirler. Başrollerinde Frankie Adams ve Hugo Weaving var.

Mortal Engines 14 Aralık da sinemalarda!


6. Oceans’8

Hırsızlık temalı filmlerin en bilinenlerinden olan Ocean’s serisinin yeni filmi. Bu sefer Danny Ocean‘ın izinden giden Debby Ocean’ın kızlardan oluşan bir takımla pahalı kolyeyi çalma macerasını anlatıyor. Başrolün de Sandra Bullock‘un yer aldığı harika müziklere sahip bir film.


5. Mission: İmpossible – Fallout

Sinema dünyasının uzun soluklu aksiyon serisi Mission İmpossible’ın yeni filmi. Yine bizleri müthiş bir aksiyonun beklediğine şüphemiz yok. Ne kadar film çekilirken Tom Cruise‘un sakatlanması gibi talihsizlikler olsa da iyi bir aksiyonun bizi beklediğine şüphemiz yok. Şahsen bu fragmanı bu kadar sevmemin sebebi Punisher dizisinin fragmanında yapıldığı gibi müziğin bu kadar iyi yedirilmiş olması.

Mission: Impossible – Fallout 27 Temmuz da sinemalarda!


4. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Harry Potter serisinin spin-off’u olarak çıkan ilk filmin başarısından sonra, bu sefer genç Dumbledore’u göreceğimiz, serinin ikinci filmi. Bu güzel fragmanla bizi çok güzel bir filmin bekleyeceğine neredeyse eminiz.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 15 Kasım da sinemalarda!


3. Incredibles 2

Uzun bir aradan sonra ikinci filminin gelişine herkesin çok heyecanlandığı ve sadece heyecanlanmakla kalmayıp Amerika’da tüm zamanların en iyi açılış yapan animasyon filmi olmayı başarmış bir film. Ne yazık ki ülkemizde hala vizyona giremese de gelen tepkiler üzerine vizyon tarihi biraz daha erkene alındı.

İnanılmaz Aile 2 22 Ağustos da sinemalarda!


2. Ready Player One

İlk duyurulduğundan beri olay yaratan özellikle fragmanlarındaki göndermelerle çok konuşulmuş bir yapım. Tabii ki yönetmenin Steven Spielberg olmasıyla çok iyi bir yapımın bizi beklediği aşikârdı.


1. Deadpool 2

İlk filmin beklenmedik büyük başarısının ardından 2. filminin geleceğini hızlıca onaylamışlardı. Deadpool karakterini çok iyi bir şekilde beyaz perdeye yansıtarak gönüllerde taht kurmalarının ardından 2. filmin mini fragmanlarından uzun fragmanlarına kadar bizlere çok eğlenceli dakikalar yaşatmışlardı. Ryan Reynolds‘un yanına muhteşem Cable karakteriyle Josh Brolin de eklenince söyleyebileceğimiz sözümüz kalmıyor.