Pokémon XY & Z Filmi Konusu, Adı ve Yeni Pokémon Magearna

Uluslararası Pokémon Şirketi, yeni Mitolojik Pokémon Magearna‘yı resmi olarak tanıttı. Duyuruda gelecek filmin teması ve Pokémon XY & Z filmi adının (Pokémon the Movie XY & Z: Volcanion to Karakuri no Magearn olacağı da açıklandı. Filmin İngilizce ismi henüz belirlenmedi. Film 16 Temmuz’da Japonya’da gösterime girecek.

pokemon-magearna
Pokémon Magearna

Pokémon Company International, Magearna’yı, 500 yıl önce insanlar tarafından yapılmış yapay bir Pokémon olarak tanımlıyor. Metalik bir vücuda sahip, 1 metre boyunda ve yaklaşık 80 kg. Filmin temasını Pokémon Company International şu şekilde açıklamaya devam ediyor:

“Uzun metrajlı son Pokémon filmi olan Pokémon XY & Z’de, Mitolojik Pokémon Volcanion gökyüzünden düşerken ona gizemli bir güç tutunur. Volcanion bundan kurtulamaz ve Ash, onun görevi boyunca onunla birlikte sürüklenir.Aletlerin ve çarkların şehrine geldiklerinde yozlaşmış başkanın 500 yıl önce insanlar tarafından icat edilen son buluş  Yapay Pokémon Magearna’yı çaldığını öğrenirler. Başkan Magearna’nın gizemli güçlerini mekanik krallığın hakimiyetini ele geçirmek için kullanmayı planlamaktadır. Ash ve Volcanion Magearna’yı kurtarmak için birlikte çalışmayı başarabilecekler midir? Pokémon  tarihinin en büyük savaşlarından biri başlamak üzere!”

movie-poster
Pokémon XY & Z Poster

pikachu-poster