AVATAR 2 Sahne Arkası Fotoğrafları Gelmeye Devam Ediyor!

avatar 2

James Cameron’un şu anda yapımda olan Avatar 2 yani Avatar devam filminin setinden bir başka sahne arkası fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

2017’de Kate Winslet’in James Cameron‘un Avatar devam filminin kadrosuna katıldığı açıklandı ve yeni bir sahne arkası görüntüsü sayesinde setteki Titanic yıldızına bir göz atma şansımız var.

Fotoğrafta ekibe yeni gelen  Akademi ödülü sahibi Cliff Curtis(Fear The Walking Dead), geri dönen yıldızlar Zoe Saldana(Avengers: Endgame) ve Sam Worthington(Clash of the Titans) bulunuyor.

Avatar 2 filminde rol olacak olan Kate Winslet’in rolü hakkında fazla detayımız yok ancak karakterinin Ronal’a ait olduğunu biliyoruz. Bu isimde bir Na’vi olması gerektiği varsayıldı ve giydiği hareket yakalama kıyafeti bunu doğruladı gibi görünüyor.

Sigourney Weaver’ın daha önce yayınlanmış bir fotoğrafını ve  Dr. Grace Augustine’i aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz.

Avatar devam filmlerine yakın zamanda Yeni Zelanda’da üretime devam etmek için yeşil ışık verilmişti ve planlanan çıkış tarihlerine uymaları bekleniyor. İlk devam filmi 17 Aralık 2021’de piyasaya sürülecek ve onu 2023, 2025, 2027 tarihinde yayınlanacak olan diğer filmler takip edecek.