Daredevil #1 – MATT MURDOCK GERİ DÖNDÜ

Charles Soule ve Ron Garney Daredevil’i yeni bir iş ve gizli kimlikle New York’a geri getiriyor.

Matt Murdock geri döndü. Onun birçok değişiklik geçirdiğini gördük. Son olarak onun gizli kimliği Daredevil olarak açığa çıkmıştı ve New York’u terk etmek zorunda kaldıktan sonra San Francisco’da hukuk alanında çalışmaya devam etmişti. O, artık New York’a dönüyor. Bazı şeyler aynı kalırken bazı şeyler ise değişmekte.

daredevil 1

Matt Murdock, New York’a dönüp bölge başsavcısı ofisinde çalışmaya başlıyor ve yeni bir yardımcı ediniyor. Buradaki en büyük sorulardan biri, Matt Murdock’ın Daredevil olarak açığa çıkması onun hukuk kariyerine mal olurken nasıl olup da tekrar New York’da hukuk alanında çalışıyor oluşu. Seride böyle gizemler ve sorular olması okuyucu açısından güzel bir şey.

Soule, Garney ve Matt Milla, Daredevil’in hayatına memnuniyetle karanlığı geri getiriyorlar. Kasvetli bir hava var ama seride bu merak uyandırıcı bir şekilde işlenmiş. Her sayfa sizi hikayenin içine çekiyor.

daredevil-1-previ

Daredevil eylemleri sırasında ortalığı karıştırmıyor. Onun artık yeni bir düşmanı var ve onu yeni işinde görmek ve neden değişiklik yaptığını öğrenmek gerçekten oldukça ilginç. Favori karakterleri yeni ve farklı yaratıcı ekiplerin ele alması hayli eğlenceli. Aslında daha önce orada olduklarını kavrayamadığımız olayları farklı bir bakış açısıyla görmek için bir şans.

Serideki değişikliklerin büyüleyiciliği aslında bizi bir kurguya şahit ediyor. Orada neler olduğunun tadına varıyorsunuz. Harika bir tat ama sadece ısınma turu hissi uyandırıyor.

Soule ve Garney kendi kitaplarını oluşturmak için yola çıktılar ve başarılı da oldular. O hala bildiğimiz Daredevil. bu sadece yaşamından bir kesit. Onu son gördüğümüzden bu yana neler olduğuna dair sorularımız var ama bu yeni başlığın maceraları arasında.