ROBERT DOWNEY JR’ın Sözleşmesi ENDGAME İle Sonlanıyor

MCU’da on yıldan fazla süreden sonra Robert Downey Jr.’ın Demir Adam kostümünü artık çıkarmak istemesi çok normal. Marvel stüdyoları için de artık yeni yüzlere, yeni isimlere ihtiyaç var. İşler böyle olunca da hayran tahminlerine göre Tony Stark’ın macerasının bitmesiyle birlikte Avengers: Endgame yıldızı Robert Downey Jr.’ın MCU kariyerinin de sonlanacağı düşünülüyor.

2008 yılı Iron Man filmi yıldızı Robert Downey Jr.’ın hak ettiği duygusal vedayı sağlayabilmek için Avengers: Endgame büyük bir fırsat.

Yine de Marvel Stüdyoları henüz resmi bir teyit sağlamış değil.  Avengers: Infinity War’ın devam filmi olacak bu yapımın karakterimizin son filmi olabileceği yönünde düşünceler var.

WGD haberine göre Popüler bir Twitter hesabında yapılan paylaşım hayranları paniğe sürükledi.

İşte o tweet:

“FLAŞ HABER: @RobertDowneyJr’s’ın sözleşmesi #AvengersEndgame ile sonlanıyor!”

İnternette gösterilen tepkilere bakacak olursak Marvel tutkunları bu haberden pek de mutlu değil. Ancak daha önce de duyduklarımızı düşünürsek bu duyuru pek de şok etkisi yaratmaması gerekiyor. Aslında bu beklediğimiz bir haberdi.

Her şeye rağmen, 26 Nisan 2019’da sinemalarda olacak Avengers: Endgame’den sonra Marvel’ın hangi oyuncularla devam edeceğini bekleyip göreceğiz.