CAPTAIN MARVEL Yıldızı Mjölnir’e Layık Olduğunu Kanıtlıyor

Marvel hayranları Captain Marvel’in önümüzdeki yıl yayınlanması için birkaç ay daha beklemek zorunda kalabilirler  ancak Brie Larson, Marvel Sinematik Evreninde Carol Danvers olarak ilk çıkışına çalışmakla meşgul. Sosyal medyaya dolaşırken Larson’ın kısa bir süre önce Thor’un çekici Mjölnir ‘e layık olduğunu kanıtlayan bir video paylaştığı görüldü.

Captain Marvel yıldızı Brie Larson, Twitter’da yaptığı paylaşımda 7 kiloluk bir balyozu betona doğru salladığı 6 saniyelik bir döngü paylaşarak kas gücünü göstermeye karar verdi. Thor’un çekicisini koruyormuş gibi davranan Larson, Mjölnir’e layık olduğunu kanıtlamaya çalışmakta. Hayranlar da aktrisin ‘güç gösterisini, Thor’un çekicine layık” gibi cümleler ile isimlendirecek kadar ileri gidiyor.

Aşağıda görebilirsiniz

 

Çizgi romanlarda Jane Foster, Beta Ray Bill, Magneto ve Hulk gibi karakterlerin bu şerefe nail olmuştu. Marvel Sinematik Evreninde ise bu şeref Vision’a gitti.

Neden Captain Marvel da olmasın?

Ne yazık ki, Larson’un Avengers 4’teki Mjölnir ‘i kaldırmasını görmek heyecan verici olacak olsa da, Kaptan Marvel, filmde çekice “layık” olduğunu  kanıtlama şansına sahip olamaz – sonuçta Asgardian silahı Thor’un kız kardeşi Hela tarafından yok edildi.  (Thor: Ragnarok) Elbette Captain Marvel kendi bağımsız filminde Mjolnir’i kaldırmaya gidebilir ama yine de, bu pek olası görünmüyor. Kaptan Marvel 8 Mart 2019’da yayınlanacak.