Rick and Morty 3. Sezon İle Geri Döndü, Hem de Bol Soslu

Wubba Lubba Dub Dub” Rick’in o meşhur sözü ile yazımıza başlayalım. 1 Nisan yani dünün ‘Dünya Şaka Günü’ olması sebebi ile birçok kişi Rick and Morty 3. sezon haberinin şaka olduğunu düşünmüştü. Ancak yapımcı firma Adultswim, aslında gerçek olan bir şeyin şaka olduğunu düşündürterek şaka yaptı ve birçok kişiyi ters köşeye yatırmayı başardı.

Aralık 2013’de yayın hayatına başlayan Rick and Morty, şimdiye kadar toplamda sadece 20 bölüm yayınlanmasına rağmen, oldukça beğenilen yetişkin animasyon çizgi dizilerden olmayı başardı.
Ve Ekim 2015’de oldukça üzücü bir sahne ile sezonunu sonlandıran dizi 1 yılı aşkın süredir sevenlerini bekletmekteydi.

rick and morty 3. sezon izle

Beklenen gün geldi çattı, 1 Nisan 2017’de Rick and Morty 3. sezon ile karşımıza geldi. Hem de ne geliş. Bölümün içeriği hakkında çok fazla bilgi verip izleme zevkinizi köreltmek istemeyiz. Ancak Rick’in yine oldukça karışık planlar ile karşımıza çıktığını belirtelim. Evrenin en zeki insanı olduğunu tekrar kanıtlayan Rick’in sadece kısa süreliğine promosyon olarak verilen Mc nugget sosuna karşı olan ileri derece sevdasını da öğrenmiş oluyoruz. Bunun yanı sıra Morty’nin avukat versiyonunu da gördüğümüz bu bölümü henüz izlemediyseniz hemen izlemenizi tavsiye ederiz.

Son olarak da şunu söyleyelim; Ne? Sadece 9 sezon mu? Yetmez ki 🙂