Game Of Thrones Oyuncusundan, Lady Stoneheart Söylentileri

Game of Thrones’tan potansiyel spoiler içermektedir.

Game of Thrones’un 6. sezonunda fanların teorileri ve drama önceki 5 sezondan daha hızlı ilerliyor. Tüm önceki kurallar ve beklentiler de devre dışı kalmış gibi görünüyor. George R. R. Martin’in Buz ve Ateş’in Şarkısı kitaplarından popüler bir karakterin nihayet seride görüleceği söyleniyor. O karakter de korkunç zombi benzeri karakter Lady Stoneheart.

catelyn stark lady stoneheart

Lady Stoneheart kitaplarda birkaç kez ortaya çıkan oldukça popüler bir karakter. Çabucak Brothers Without Banners’ın sorumlusu haline gelen karakter  Catelyn Stark‘ın cesedinin yeniden canlandırılmış hali. O, zamanının çoğunu askerleriyle birlikte Riverlands’te , Lannister, Frey ya da Bolton rehinlerini acımasızca öldürerek geçiriyor. Karakterin romandan fanları onun hala dizide olmaması yüzünden hayal kırıklığına uğramışlar ve şimdi bir aktörden gelen duyumlara göre Lady Stoneheart artık diziye dahil olacak.

Geçtiğimiz günlerde diziye Lem Lemoncloak olarak henüz giriş yapan aktör Johannes Haukur Johannesson, twitterda  Lady Stoneheart söylentilerini destekledi.  Kendisi de Brothers Without Banners’a dahil olduğundan eğer Michelle Fairley ile bir sahne çektiyse, bunu biliyordur. Johannesson  daha sonra attığı tweet ile, karakterine dikkat çekmek istediğini söyledi ama bu durum yine de şaibeli görünüyor.

Söylentilerin doğru olup olmadığını ilerleyen bölümlerde göreceğiz.