The Flash: Reverse Flash 2. Sezonda Dönüyor

Reverse Flash‘ı özleyenlere müjde! Flash önceki sezon olduğu gibi 2. sezonda da yüksek tempolu bir şekilde devam ediyor. Dizide çoğu hafta asıl kötü karakterin hikayesinin etrafında yeni kötü karakterler tanıtılıyor. İkinci sezonda Barry Allen en büyük düşmanı-Barry’den hız gücünü çalmak isteyen speedster – Zoom ile yüzleşiyor. 

Flash’ın klasik çizgi romanında Harrison Wells, her ne kadar başka bir boyuttaki versiyonuyla da olsa Reverse Flash olarak geri dönüyor. Seride bu tarz geri dönüşler çoklu evrenin hikayesini anlattığı için rahatça yapılabiliyor. Flash’ın yapımcısı Todd Helbing ,bir diğer ölen karakter Eobard Thawne‘nin de seriye döneceğini onaylayıp şöyle söyledi:

“Central City’ye dönüşünün imkansız olması S.T.A.R. Labs ekibini büyük bir tehlikeye atar ve Barry’i hayatını değiştirecek bir karar vermeye zorlar.”

 Reverse Flash olarak geri dönüyor.

Karakterin dönüşüyle ilgili detaylı bilgiler henüz yok fakat karakter bu sezonun kötü karakterlerinin kaynağı olan alternatif boyut Earth 2’den gelecek gibi görünüyor. Eobard, Flash’ın 11. bölümü yani Ocak ayındaki geri dönüşünden sonraki 2. bölümünde geri dönecek.Bölümün adı da “The Reverse-Flash Returns” olacak.

Flash 19 Ocak 2016’da  sezona kaldığı yerden devam edecek.