Screen Gems, Slender Man Filmi İçin Hazırlanıyor

Özellikle Comicbook.com’dan kaynakların verdiği bilgiye göre, Screen Gems, internette yayılan Slender Man‘i konu alan bir film geliştiriyor. Son korku ikonunu konu alan filmin senaryosunu David Birke yazdı ve filmin 2017’de gösterime girmesi için 2016 sonbaharda çekimlerine başlanması planlanmakta.

slendermaan

Slender Man karakteri, herkesin doğa üstü fotoğraflar gönderdiği Something Awful forum yarışmasında ortaya çıktı. Eric Knudsen’in “Victor Surge” adıyla gönderdiği iki fotoğrafta, siyah takım giymiş, olağanüstü uzun ve zayıf bir adam çocukların arkasında duruyordu. Knudsen’’in verdiği bilgiye göre adam çocukları kaçırmış ve korkunç suçlar işleyerek insanları etkilemişti. Karakterle ilgili eklenen diğer posterler, kısa filmlere,video oyunlarına ve popüler kültüre liderlik etmişti. Karakter çizimleri,  Buffy the Vampire Slayer’daki  “The Gentlemen”  ve Doctor Who’daki  “The Silence”  ile benzerlikler gösteriyordu.

gentlemen
Buffy the Vampire Slayer’daki Gentlemen

Screen Gems’in, The Mothman Prophecies, Boogeyman, The Exorcism of Emily Rose, Hostel gibi ve live -action korku filmleri Resident Evil ve Underworld gibi geniş bir korku filmi geçmişi var. Birke senaryoyu gerçek hayattaki katiller Dahmer ve Gacy’i baz alarak ve ayrıca 13 Günah korku uyarlamasını baz alarak yazdı.