Solo Leveling Animesi Mi? | Sonunda Beklenen Haber

Büyük bir okuma kitlesi olan Solo Leveling, sonunda anime oluyor. Şu an tam tarih verilmese de bizler için eğer ertelenmez ise Solo Leveling animesi 2023 yılı olarak yayınlanmaya başlayacak.

Solo Leveling’in konusunu kısaca özerlersek. Dünya’ya bir portal açılır ve bu portaldan bir takım canavarlar Dünya’ya iner. Ve onları avlamak için bir takım insanlar bazı güçler kazanır. Bu insanlar avcıdır. Kahramanımız da o avcılardan biri olan Sung Jin-Woo‘dur. Ama tek sorun onun gücünün en düşük seviyelerden biri olan E seviye olmasıdır. E seviye, gücü bir insanla tamamen aynı olan bir seviyedir. Karakterimiz bir E seviye olsa zindanlara giderek para kazanıyordur. Ama en sonunda öyle bir zindana girer ki belki de hayatı değişir. Bakalım kendini düşük seviye diyen baş karakterimiz ileride neler ile karşılaşacak.

Solo Leveling Animesi
Solo Leveling Animesi

Solo Leveling animesi ne zaman gelecek?

Animenin 2023 yılında yayınlanmaya başlanacağı belirtiliyor. Yapımın müzikleri ünlü sanatçı Hiroyuki Sawano tarafından yapılacak. Stüdyosu ise Nanatsu no Taizai ve Sword Art Online gibi yapımların stüdyosu olan A-1 Pictures olarak açıklandı.

İzlemeniz için fragmanı buraya bırakıyorum. İyi izlemeler.