Moon Knight Disney Plus Fragman İncelemesi – HYPE

Avengers, X-Men, Spider-Man, Daredevil gibi popüler Marvel karakterleri arasında en sevdiğim 3-4 karakterden biridir Moon Knight benim için.

Bugüne kadar çizgi romanlar dışında pek fazla göremediğimiz için çok üzgündüm. Bu yüzden Moon Knight Disney Plus dizisine her ne kadar gereğinden geç çıkmış olsa da çok heyecanlıyım.

Mart ayında çıkacak diziden dün bir fragman yayınlandı.

Eğer Moon Knight’in kim olduğu hakkında bir fikriniz yoksa, sitemizde yazılan karakter tanıtımını buradan okuyabilirsiniz.

Diziden Ne Bekliyoruz ?

Henüz hiçbir Disney Plus dizisi çıkmamışken, Moon Knight’ın kaliteli olacağından emindim. Bugün çıkan fragman ile artık hiçbir şüphem kalmadı.

Tüm Disney Plus dizileri, ne kadar aynı evrende geçse de hepsinin tonu birbirinden tamamen farklıydı.

Wandavision’ın daha mistik ve gerici, Falcon and The Winter Soldier’ın daha siyasi, Loki’nin daha kozmik, ve Hawkeye’ın ise filmlere yakın, daha Avengers benzeri bir tonu vardı.

Moon Knight’ın kendine has bir tonunun olacağından eminim ama Wandavision’ın gerilim tonunu da göreceğimizi düşünüyorum.

Umarım Hawkeye dizisi gibi, sırf 6 bölüme sığdırabilmek için senaryoyu aceleye getirmezler, diziden isteğim bu.

 

Oyuncu Kalitesi Moon Knight Dizisine Ne Katar ?

Dizi ilk açıklandığında, Oscar Isaac ve Ethan Hawke gibi oyunculara yöneleceklerini düşünmemiştim, ve ne kadar iyi karar verdiklerini dizi çıkmadan, 2 dakikalık bir fragmandan bile anlayabiliyoruz.

Marvel’ın en başından beri, oyuncu tercihleri hakkında ne kadar dengeli ve doğru karar verdiğini biliyoruz.

Moon Knight’ın derin olan karakterini Oscar Isaac seviyesinde bir oyuncuya oynatmanın doğru bir karar olduğunu görebiliyoruz.

Oscar Isaac ve Ethan Hawke’nin Moon Knight fragmanını izledikleri eğlenceli videoyu buraya bırakıyorum. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum 🙂

Moon Knight Disney Plus Kostümü Nasıl Olmuş ?

Moon Knight kostümü estetik olarak eşi benzeri olmayan güzellikte bana göre. Fakat çoğu kişinin beğenmesine rağmen maalesef dizideki haline henüz gözüm alışmadı. Daha erken olduğunun farkındayım, umarım zamanla alışır, kostümü sevebilirim.

Heyecanlandıran Söylentiler

Bazı yabancı kaynaklı haber sitelerine göre dizide sürpriz karakterler görebiliriz. Kit Harrington tarafından oynanan Black Knight ve Mahershala Ali tarafından oynanacak Blade’in dizide olacağı söyleniyor.