Yeni Yıl Temalı Filmler – Bu Yapımlar İçinizi Isıtacak

2021’in son zamanlarını geçirirken 2022’nin güzel geçmesini umuyoruz. Yeni yıl haftasını sakin ve içimizi ısıtacak filmler ile geçirelim. Sizler için yeni yıl temalı filmler ve yeni yılda izlenecek tatlı ve içimizi ısıtacak filmleri listeledim. İyi okumalar!

Little Women (2019)

2019’un en tatlı filmlerinden biri. Tam noel haftası izlenebilecek bir film. Dram ve macera odaklı film yeni yıl haftası için çok güzel bir seçim olur. Mesela sakin ve yorucu bir güne ilaç gibi gelebilir.

Emma Watson, Saoirse Ronan, Eliza Scanlen and Florence Pugh in Columbia Pictures’ LITTLE WOMEN.

Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001)

Her yılın klasiği Harry Potter bu seferde listemde yer alıyor. Minicik büyücüler ve Hogwarts’ın göz alıcı güzelliği. Her defasında yeniden heyecanla izlediğim Harry Potter bu sene de bitiş için güzel bir tercih olur.

Harry Potter ve Felsefe Taşı (2001)

Hediye Operasyonu (2011)

Bu filmi ilk izlediğim zaman tatlılıktan ekrana kitlenmiştim. Ne kadar dram türünde bir animasyon olsa da bence herkesin yeni yıl haftasında izlemesi gereken bir film.

Hediye Operasyonu (2011)

Yeni Yıl Şarkısı/A Christmas Carol(2009)

Bu filmi ilk izlediğim zamanı hatırlıyorum. Normal animasyonlardan daha farklı ve daha gerçek hayata yakın. Ne zaman izlesem hep beğenir ve sıkılmadan izlerim. Herkesin mutlaka izlemesi gereken bir yapım.

Yeni Yıl Şarkısı (2009)

Evde Tek Başına (1990)

Çocukluğumuzdan beri izlediğimiz ve asla sıkılmadığımız film bir yandan macera bir yandan ise tatlı-dram. Her senenin klasiği Evde Tek Başına!

Evde Tek Başına (19909

Grinç (The Grinch) (2018)

Ne kadar aslında eski bir film olsa da animasyonu da çok güzel. Noel’den nefret eden Grinç ve ona umut veren küçük çocuklar. Grinç ve onun Noel nefreti izlemeye değer.

Grinç (2018)

Elf (2003)

Noel, Elf olmadan olur mu? Noel ve onun çalışkan elfleri. Yeni yıl böyle bir filmsiz geçemez değil mi? Her sene izlesek bile sıkılmadan başa sarabiliyoruz. Dediğim gibi elfler neşe kaynağıdır!

Elf (2003)

Noel gelirken sizler için pozitif ve tatlı filmleri listeledim. Yeni yıl temalı filmler listemiz bu kadardı. Her sene baştan baştan izliyoruz ama yeni yıl geldi mi vazgeçemiyoruz. Herkesin yeni yılı mutlu ve huzurlu geçsin. İyi seyirler!

okuyor, yaratıyor, yazıyor ve oynuyor!