DEADPOOL Karakterinin FO“X-MEN” Evreninden MCU’ya Geçişi Hakkında Açıklamalar

Deadpool’un MCU’ya Transfer Olabilmesi Ne Kadar Doğru Olabilir?

Disney, Marvel Sinema Evreni’ne girdiğinde Disney’in Deadpool serisinin R-Rated işareti ile kalmasına izin verip vermeyeceği konusunda birçok söylentilere sahip oldu. Bununla birlikte, ilk iki filmin yazarları ile şimdiki Disney CEO’su Bob Iger’in Wade Wilson’un gelecekteki beyaz perde maceralarının  yaş sınırlarına sahip olacağı yönündeki yorumlarını tekrarladı.

Zombieland: Double Tap yazarı Paul Wernick, bu devamın ilerletilmesi için yeterince uğraştıklarını söyledi: “Gerçek şu ki, hepimiz hala bunu çözmeye çalışıyoruz. Marvel, R-İşaretli Deadpool evrenini sürdürmeyi izin vermeye devam edeceğimize söz verdi. Dahası, bir umut olarak MCU’yu biraz saptırmamıza izin vermeleridir.”

Deadpool’un solo filmlerinin R-Rated olarak kalacağı ve kuşkusuz biraz PG-13 alternatifi vereceği maceralarında kesinlikle yer alacağı çok muhtemel görünüyor. Deadpool solo serisinin MCU’ya nasıl sığacağını söylemek zor, ama muhtemelen şimdi yeniden başlatılmaya ayarlanan X-Men serisini içermeyecek. Bu yüzden Ryan Reynolds’lu Deadpool’dan bir yeniden başlatma (yani Reboot) bekleyebiliriz.

İlgili bir haberde Ryan Reynolds, kısa bir süre önce Marvel Studios’ta yöneticilerle bir toplantı yaptı!

 

Kaynak: ComicBookMovie.com