DC’nin Joaquin Phoenix’li JOKER Filminden İlk Fragman!

DC‘nin ve belki de tüm kurgu alemin en popüler kötü adamlarından olan çizgi roman karakteri Joker‘e odaklanacak, merakla beklenen yeni DC filmi Joker’den sızan onca görüntünün ardından nihayet bir fragman yayınlandı.

4 Ekim 2019‘da vizyonda olacak filmin başrolünde 3 kez Oscar’a aday gösterilmiş başarılı oyuncu Joaquin Phoenix yer alıyor. Oyuncuya Deadpool 2 ve Atlanta yapımlarından tanıdığımız Zazie Beetz ve usta oyuncu Robert De Niro eşlik edecek. Beetz’i Deadpool 2’deki Domino rolünden sonra bu kez rakip firmada, ikinci kez bir çizgi roman yapımında izleyeceğiz.

Filmin yönetmenlik koltuğunda oturan ve yazarlarından biri olan Todd Philips’i ise daha önce yönettiği Hangover (Felekten Bir Gece) serisi ve Due Date (Git Başımdan) gibi komedi filmleriyle tanıyoruz.

Filme dair önemli bir nokta ise filmin (DCEU) DC Genişletilmiş Evreni içinde yer almıyor olması. Henry Cavill, Superman’liği bırakmış; Ben Affleck, Batman’likten ayrılmış ve DC filmleri Marvel Sinematik Evreni ile baş etmeye çalışıp başarısız olurken bu da hayranların kafasını karıştıran bir diğer nokta.

Fragman habercisi olarak bir de afiş yayınlanmıştı dün:

Mutlu bir yüz takının.

Heath Ledger‘ın Dark Knight‘taki efsanevi Joker performansından sonra sizce Phoenix bu yükün altından kalkabilecek mi? Batman‘i Batman yapan karakterlerden biri olan Joker’in filmi ile ilgili sizin düşünce beklentileriniz neler? Yorumlarda görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Geek. Waiting for some action. Yazım hataları olursa kusura bakmayın, fark eder etmez düzeltiyorum.