Tüm MARVEL Kahramanları Tehlikede: ABSOLUTE CARNAGE Geliyor!

Önümüzdeki yaz Marvel çizgi romanlarında ”mutlak katliama” hazır olun. Chicago’daki C2E2 etkinliği esnasında Marvel’ın Ağustos ayında gelecek, yazın büyük olayı Absolute Carnage serisi duyuruldu.

Serinin yaratıcıları, yazar Donny Gates ve çizer Ryan Stegman. Yazar seriyi Twitter’da #EveryoneIsATarget (Herkes hedefte) ve #GodIsComing (Tanrı geliyor) etiketleri ile duyurdu.

Seri, geçtiğimiz senenin sonunda vizyona giren Venom filminin de sonunda görme şansını yakaladığımız Cletus Kasady‘nin Carnage’ine odaklanacak. Yazar, Marvel hesaplarından seriyi duyurduğu videoda şunu vurguladı: ”Kasady geri döndü ve bu sefer daha önce hiç olmadığı kadar ölümcül. Peter (Parker) siyah kostümünü bulduğundan beri bir ‘simbiyot’ ile ortak yaşamış herkes ve her simbiyot tehlikede. Maximum Carnage ve Venomized serileri de dahil herkes tehlikede.”

Kızıl simbiyotun yeni serisinin duyurulduğu video da burada:

Absolute Carnage için paylaşılan kapak görseli ise şöyle:

Venom, Spider-Man, Wolverine ve Captain America gibi kahramanların mezarlarının üstünde duran Carnage görseli sizce de çok vurucu değil mi? Venom filmini sevmiş miydiniz, sizce Woody Harrelson‘ın Carnage’ı nasıl olacak? Yorumlarda düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Geek. Waiting for some action. Yazım hataları olursa kusura bakmayın, fark eder etmez düzeltiyorum.