FAST & FURIOUS Serisinin Yeni Filmi Hiç de Hızlı Gelmiyor

Sonu görülmeyen seri olarak atfedilen Fast & Furious hakkında yapımcı stüdyosundan yeni bir duyuru yapıldı. Universal Pictures tarafından yapılan duyuruda serinin dokuzuncu filminin ertelendiğini duyuruldu.

Hala Fast & Furious 9 olarak anılan ve  kesinleşmiş bir isme sahip olmayan filmin beyzaperde ile buluşacağı tarih 10 Nisan 2020 yerine 22 Mayıs 2020 olarak değiştirildi. Diğer bir yandan, stüdyonun açıklaması bu 6 haftalık gecikmeye neyin yol açtığını belirtmiyor.

FAST & FURIOUS

Stüdyonun bu sessizliği hayranları arasında pek çok sorunun sorulmasına neden oldu. Ana seri hakkında bilinmezliğini koruyan sorulardan birisi de ailenin birlikte kalıp kalmayacağıydı. Michelle Rodruguez’in seriye dönme konusundaki tereddütlerini daha önce de dile getirmişti:

Geri dönüp dönmeyeceğim konusunda kararsızım. Öncelikle senaryoyu okumam lazım. Ancak o zaman karar verebilirim.

Tüm bu bilinmezliklere ek olarak Jason Statham ve Dwayne Johnson’ın ana seri ile yollarını ayırmaları ise aile için hiç de parlak bir gelecek göstermiyor. Buna rağmen serinin gidişatı konusunda ikisinden de basına yansıyan bir açıklama gelmedi. Tüm bu sessizlik içinde, hayranların akıllarındaki soruları bir nebze azaltabilecek tek şey ise Johnson’ın açıklaması

Daimi plan Fast & Furious evrenini geliştirye ve büyütmeye yönelik. Bileceğiniz gibi serinin 9. filminde yer almayacağız çünkü Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw‘ın çekimleri için hazırlanıyoruz.  Fakat 10. film için ne olacağını kim bilebilir. Çünkü bildiğiniz üzere filmde Hobbs ve Dom arasında hala kapanmamış meseleler var.

Sinema, dizi, oyun sever