FLASHPOINT Filmi Çekimlerine Sonunda BAŞLANIYOR!

İlk duyurulduğunda herkesin heyecanla beklemeye başladığı fakat Warner Bros.un bir türlü rahat edememesi sebebiyle defalarca senaryo, yönetmen, sanat yönetmeni değiştirmesiyle ertelenerek vizyon tarihi 2020 yılına çakilen Flashpoint filmi sonunda çekimlere başlıyor!

Flashpoint filmi duyurulduğundan beri değişmeyen tek şey oyuncular. Onu da sanıyoruz ki DCEU yüzünden değiştirmediler derken yeni bir oyuncu ile DCEU dışında yeni bir Joker filmi geliyor!

Filmin başından bu kadar olay geçmesinin ardından Warner Bros. iknâ oldu ve yönetmen ve senarist kadrosunu tamamlamayı başardı! Ancak klasik Warner Bros. garanticiliğini yaparak bir daha önce Marvel‘da tecrübe kazanmış kişileri seçmişler.

FLASHPOINT Filmi

Filmin yönetmenlik koltuğunu daha önceden Spider-Man: Homecoming filminin senaristliğini üstlenen John Francis Daley ve Jonathan Goldstein paylaşacak. Bu ikili daha önce Game Night filminde de birlikte çalışmışlardı. Sanat yönetmeni olarak bizi en heyecanlandıran isim daha önceden Inception, Doctor Strange ve Guardians of the Galaxy filmlerinin sanat yönetmenliğini üstlenmiş Jim Barr oldu. Bir diğer bizi heyecanlandıran isim ise Blade Runner 2049 filminin sanat yönetmenliği ile karşımıza çıkan David Doran! Filmin senaristliğini Edge of Tomorrow filminin yapımcılığını yapan Joby Harold üstlenecek.

Umarız DC’nin en başarılı hikayelerinden biri olan Flashpoint’i beyaz perdeye güzel bir şekilde aktarmayı başarabilirler. Gerçekten iyi bir şekilde aktarmayı başarabilirlerse bizi çok iyi bir film bekliyor demektir.

Flashpoint filminin çekimleri Şubat 2019’da başlayacak. 2020 yılında ise vizyona girmesi bekleniyor.