GOG Oyuncularından Yönetmen JAMES GUNN’a Destek Yağıyor!

James Gunn eskiden attığı uygunsuz tweetlerden dolayı Disney tarafından kovuldu. Fakat Disney‘in bu kararına büyük bir topluluk karşı çıkıyor. Özellikle Guardians of the Galaxy filminin oyuncuları altına imzalarını attıkları bir mektup bile yayınladılar!

https://www.facebook.com/PrattPrattPratt/photos/a.737394699625695.1073741826.116470741718097/2029539183744567/?type=3&theater

Bütün Guardians of the Galaxy filmlerinin yönetmeni ve 2020’de çıkması planlanan 3. filmin yönetmeni ve senaristi olan James Gunn geçtiğimiz haftalar da bomba bir şekilde kovuldu. Kovulmasına sebep olarak eskiden attığı uygunsuz tweetler gösterildi. Birçok kişi James Gunn‘un bu sebepten atılmasına karşı çıktı. Özellikle GotG oyuncuları Chris Pratt‘in facebook hesabından üzerine imzalarını attıkları bir mektup yayınladılar. Bu mektupta kısaca Gunn‘ı çok sevdiklerini ve her ne kadar yaptığı şakaları uygunsuz bulsalar da onun iyi bir adam olduğunu ve tekrar Guardians of the Galaxy vol.3‘ün yönetmen koltuğunda onu istediklerini söylüyorlar.

james gunn

Ayrıca MCU‘da Captain America rolündeki Chris Evans ve Thor rolündeki Chris Hemsworth bu olaydan sonra Twitter’da James Gunn’ı takipten çıktılar. Aynı şirkette ve aynı sinema evreninde çalışan bu insanların bu kadar hızlıca böyle bir şey yapmaları garip olsa da Chrislerin bunu hayranların olumsuz yorumlarından kaçmak için yaptıklarını da düşünmek mümkün.

Son olarak The DisInsider editörü Skyler Shuler Disney‘in Gunn‘ı tekrar işe alabileceğini fakat bu işlerin Disney için uzun süren işler olduğunu belirtti.

Fakat Variety‘e göre Disney Gunn‘ı tekrar işe almayacak. Böylece Guardians of the Galaxy vol.3‘ün çıkış tarihi ileriye çekilebilir çünkü Gunn aynı zaman da filmin senaristiydi.

Ayrıca Doctor Strange filminin yönetmeni Scott Derrickson geçtiğimiz günler de doğrudan söylemese de James Gunn‘a destek verdi. Bundan sonra paylaşımlarını Twitter üzerinden değil Instagram üzerinden yapacağını açıklayan Derrickson Twitter için “cehennem” sıfatını kullandı.

Scott Derrickson (@scottderrickson)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bu olayın bu kadar uzun sürmesinden dolayı tüm bu yaşananların PR amaçlı olduğunu düşünenler de ortaya çıktı. İlerde neler olacak bekleyip göreceğiz.

Avengers 4, 3 Mayıs 2019’da Sinemalar da!