“THE GIFTED 2. Sezon” Fragmanı; Mutantların Çağı Başlıyor

CW dizilerinden farklı olarak, The Gifted 2. sezon, uzun bir süredir çekim aşamasında. Bu da SDCC sunumu sırasında meraklı hayran sayısının oldukça fazla olacağı anlamına geliyordu.

The Gifted 2. sezon fragmanı SDCC 2018’de yayınlandı. Aşağıda izleyebilirsiniz.

 

https://youtu.be/REO2otlUp0w

 

Beğeni ile izlenen bir X-Men hikayesi dizisi, yaklaşan ikinci sezonda, artık paramparça olmuş Mutant Underground‘ı yeniden toplarlanarak Polaris’i (Emma Dumont), Andy’yi (Percy Hynes White) elinde tutan Hellfire Kulübü ile çalışan birkaç kötü adamı durdurmanın yolunu bulmaya çalışmakta. Polaris’in doğum sancıları yaşadığı görüyoruz, fragman sonlarında doğru doğumu gerçekleştiriyor olduğuna dair bir kısım var.

Ayrıca Andy’nin saç renginin de sarıya dönmesinin sebebini merak edenler de vardır. Belki tarz değişikliği, belki farklı bir şey. Bakalım The Gifted 2. sezon bize başka neler sunacak?

The gifted 2. sezon

The Gifted‘ın konusu:

X-Men filmleri ile aynı örgüde geçen Gifted; banliyöde yaşayan bir ailenin, çocuklarının mutant güçleri olduğunu bir anda öğrenince değişen hayatlarını anlatıyor. Mutantların güvensizlik ve korkuyla muhatap olduğu dünyada, yine mutantlar tarafından  oluşturulan yeraltı toplululuğu; mutantların insanlarla beraber yaşaması için uğraşmaktadır. Düşmanca davranan hükümetten kaçmaya çalışan aile; mutantların oluşturduğu yer altı ağına katılır ve hayatta kalabilmek için savaşmaya başlar.