“KILL LA KILL Oyunu” Geliyor. Yapımcısı ARC SYSTEM WORKS

Geçtiğimiz günlerde DARLING in the FRAXX animesi yayını sırasında yeni bir reklam filmi gösterildi. Bu reklam filmi Studio Trigger‘ın sevilen anime serilerinden biri olan Kill la Kill‘in oyunu geleceğine dairdi. Stüdyo Cumartesi günü yaptığı açıklamada, kendilerinin  ve oyun yayıncısı Arc System Works’ün işbirliği ile Kill la Kill’in ilk oyunu olan Kill la Kill the Game -If- (Ifu) ‘i çıkaracağını söyledi.

Aşağıda Kill la Kill oyunu için sunulmuş reklamı görebilirsiniz.

Arc System Works, oyunu “Kill la Kill Battle Action” türünde yayınlayacak ve APLUS (Little Witch Academia oyunu) geliştirmekte olacak. Tek veya iki kişilik olarak  gelecek oyun önümüzdeki yıl sunulacak ancak henüz fiyat, platform veya yaş derecelendirmesi konusunda bir şey belirtilmiş değil.

Kill la Kill Oyunu

Los Angeles’taki Anime Expo‘da 6 Temmuz’dan itibaren oyunla ilgili en son ayrıntılar verilecek (Studio Trigger, o gün saat 15: 30’da sahne alacak) Arc System Works, expo’da bir stand sahibi olacak ayrıca animenin karakter tasarımcısı Sushio ve yaratıcı ekipten Hiromi Wakabayashi, oyun için Amerika’yı ziyaret edecek.

Arc System Works‘ü dövüş oyunu serisi Guilty Gear ve Blazblue ile tanınmaktadır. Geliştirici yakın zamanda Bandai Namco Entertainment’ın Dragon Ball FighterZ oyunu için de çalıştı ve kısa bir süre önce Blazblue: Cross Tag Battle  dövüş oyununu yayınladı. Özellikle dövüş oyunları alanında oyunlar sunan Arc System Works, Kill la Kill’de de dövüş mekaniklerine özen gösterecektir.