“MADE IN ABYSS” Animasyon Filminin Yeni Görseli Dikkat Çekiyor

Çalışmalarına hala devam edilen film Made in Abyss: Tabidachi no Yoake (Yolculuğun Şafağı) ve Made in Abyss: Hōrō Suru Tasogare (Gezgin Alacakaranlık) şeklinde iki bölümden oluşacak. Yayınlanan görselde Rico ve Leg karakterlerinin uçurum kenarından baktığını görüyoruz.

“Made in Abyss” TV animesinin derlemesi ile yapılacak olan animasyon filminin görseli yayınlandı.

Görselde uçurumun kenarından bakan Riko ve Leg karakterleri gözüküyor. Filmin resmi internet sitesinde manganın yazarı Aki Tsukushi ve yönetmen Masayuki Kojima’nın yorumlarına yer verilmiş.

MADE IN ABYSS

Filmin önümüzdeki kış yayınlanması ve iki bölümden oluşması planlanıyor. İlk bölüm,   Tabidachi no Yoake (Yolculuğun Şafağı); ikinci bölüm ise Hōrō Suru Tasogare (Gezgin Alacakaranlık)

Fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Hikayede, “Uçurum (Abyss)” olarak adlandırılan muazzam bir çukur dünyada keşfedilmemiş tek alan olarak kalmıştır. Derinlerinde garip ve olağanüstü yaratıkların yaşadığı söylenir. Uçurum’un kenarından Ousu adındaki bir kasaba yaşayan küçük yetim kız Rico, diğer birçok insan gibi bu çukura girip, çukurun sırrını keşfetmek ister. Bir gün bu çukuru keşfetmeye gider ve orada yaşayan küçük bir insan görünümündeki robotla tanışır.

 

Anime haberleri içerikleri yazıyorum.