6 Ölümcül Hizmetçi Kız Anime Karakteri

Hizmetçi Kız anime karakteri, kedi görünümlü kız karakterler gibi  animelerin demirbaşıdır. Mary Poppins tarzı cephane dolu bavulları ve bir şemsiyeye gizlenmiş silahlarıyla oda dolusu adamı öldürmeleri gerekse bile onların fırfırlı elbiselerinde ve efendilerine olan sadakatlerinde çekici bir şeyler var.

6- Misaki Ayuzawa (Maid Sama!)

Hizmetçi Kız Anime Karakteri Misaki Ayuzawa

Misaki öğrenciliğin yanı sıra yarı zamanlı olarak bir kafede çalışmaktadır. Ya bir avuç serseri müşteriyle baş etmek zorunda kalırsa? İyi derecede Aikido bilen Misaki, kelepçeleriyle vurmanın dışında güzel bir dayakla onlara günlerini gösterir.


5- Mahoro Andō (Mahoromatic)

Mohoro hem bir hizmetçi hem de android. O insanlara hizmet için değil yabancı istilacılarla savaşmak için yapıldı.


4- Ryū Lyon (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?)

Ryū  sadece çeşitli tecrübelere sahip bir maceracı değil aynı zamanda ailesinin yaşayan son üyesi. Ailesine saldıranlardan hiç birinin artık hayatta olmadığını da söyleyelim.


3- Wilhelmina Carmel (Shakugan no Shana)

Wilhelmina, çok kibar ve doğaüstü güçleri olan bir kahraman. Kurdelaları kontrol etme yeteneği ona büyük savaşta ün kazandırdı.


2- Airi (Queen’s Blade 2: The Evil Eye)

airi hizmetçi kız anime karakteri

Airi ve Sebastian cehenenemin derinliklerinden çağırabileceğiniz en iyi hizmetçilerdir. Airi, dokunduğu kişinin enerjisini çalmak, kendi kölelerini çağırmak ve tırpanıyla etrafa ölüm saçan yetenekleriyle kendini Bataklık Cadısı’na adamıştır.


1- Rosarita “Roberta” Cisneros (Black Lagoon)

Rosarita “Roberta” Cisneros Hizmeti kız anime karakteri

Hizmetçi kız anime karakteri listemizin başındaki Rosarita, gerilla köklerinden kurtulup sadece genç Garcia Lovelace’e hizmet etmek istemektedir. Ta ki Lovelace’in babasının herkesi korkuya sürükleyen ölümüne kadar. Rosarita artık keskin nişancı olarak, gerektiğinde yumruk yumruğa dövüşerek şemsiye silahıyla ardında iz bırakmadan ölüm saçıyor.

ÖLÜMÜ İLE İZLEYİCİLERİ AĞLATAN ANİME KARAKTERLERİ