Jumanji’nin İlk Fragmanının Çıkış Tarihi Dwayne Johnson Tarafından Açıklandı!

jumanji

Dwayne “The Rock” Johnson, Jumanji filminin ilk fragmanının tamamlandığını ve kendisine gösterildiğini ve fragmanın 27-30 Mart tarihleri arasında Nevada, Las Vegas’ta gerçekleşecek olan CinemaCon sırasında CEO’lara, katılımcılara ve basın mensuplarına gösterileceğini açıkladı.

Instagram hesabında Johnson, “İşimin bu kısmını seviyorum. Bir oda dolusu aç, mükemmel derecede yaratıcı olan insanların tek bir odağı ve hedefi var: harika bir filmi izleyicilere ulaştırmak…” dedi.

Yeni bir Jumanji macerasında, bir masa etrafında toplanmış dört ergen Jumanji dünyasına; gergedanlara, kara mambalara ve ormandaki sayısız bulmaca ve tuzağın içerisine çekilirler. Hayatta kalabilmek için oyundaki karakterler olarak oynamak zorundalar: mütevazi Spencer aptal abaza bir atlete (Dwayne Johnson), futbol delisi Fridge ufak bir Einstein’a (Kevin Hart), popi kız Bethany kitap kurdu bir profesöre (Jack Black) ve çelimsiz Martha bir amazon savaşçısına (Karen Gillan) dönüşür. Ve oyunu bitirip sağsalim dünyaya dönebilmek için bir şeyleri tamamıyla farklı bir biçimde görmeye başlamalılar.

Jake Kasdan tarafından yönetilen Jumanji’nin senaryosu Chris Van Allsburg’un Caldecott Madalyası kazanan aynı isimdeki macera kitabı esas alınarak Scott Rosenberg, Jeff Pinkner, Chris McKenna ve Erik Sommers tarafından yazıldı. Kitap daha öncesinde de 1995’te Robin Williams’ın başrolünde oynadığı ve gişede 260 milyon dolardan fazla hasılat yapan uzun metrajlı bir film haline getirilmişti.