EN GÜÇLÜ OYUN KARAKTERİ KİM?|Gücü Orduya Değer 5 Karakter

Oyun karakterleri, oyunseverler için çok özeldir. Tabi kimi oyun karakteri var ki tek başına birçok orduyu haklayabilmekte. Oyunların senaryolarına göre özel güçlere sahip bu karakterlerden ilk 5 tanesini listeleyen Hardcore Gamer‘ın listesini size sunuyoruz. İşte ordu gücünde 5 oyun karakteri;

5- Ethan Cole – Area 51

2005 öncesi bu nişan alma oyununu pek fazla kimse bilmeyebilir. Kahramanımızı diğer kahramanlardan ayıran özellik ise oldukça depresif olan ruh hali, bu durum David Duchovney’in sesiyle de birleşince iyice rahatsız edici olmuş. Kahramanımız yarı insan yarı mutant ve 51. Bölge denilen yerde gizli bir orduya mensup.

4- Jacket – Hotline Miami

Jacket gece sona ermeden ölmesi gereken herkesin öldüğünden emin olmak istiyor. Mermin mi bitti? Silahını at. Mutfakta mısın? Bir kap sıcak su kullan.

Tabi bir psikopat. Basit silahlarla insanları mahvedebilir.

3- Connor – Assassin’s Creed III

Connor, CIA düzeyindeki operasyon yetisi, yakın dövüş becerileri ve görünmeden hareket etme kabiliyetini kombinleyerek kendine hayran bırakan Assassin‘imiz.

2- Cereza – Bayonetta

Saçlarıyla savaşan birine karşı ne yapabilirsiniz? O bir cadı; pantere dönüşüp zamanı manipüle edebiliyor. Üstelik kendisine kaba davrananlara karşı da hiç toleransı yok.

1- Kratos – God of War

OYUN KARAKTERİ
En Güçlü Oyun Karakteri – Kratos

Ve listemizin 1 numarasındaki isim. Ne kadar adil olduğu tartışılır yine de o bir tanrı. Hem de diğer tanrıları öldüren bir tanrı. Eğer şanslıysanız omurganızı alıp silah olarak kullanmadan önce nasıl öleceğinizi seçmenize izin verecektir.